Agenda

> Flexy Friday – Flexy Body – Flexy Business

De GRATIS Flexy Friday workshop van 16 maart van 14.00 tot 16.00 uur wordt verzorgd  door Dr. Saskia Bosman, bioloog.

Evolueren wij mensen nog?
Zoja, kunnen we dit bewust? Jij hebt alles in huis om een vitale, liefdevolle, vreedzame mens te zijn met meesterschap over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment door diverse crises heen. Tegelijkertijd staan we op het punt van een evolutiesprong en ons zeer plastische lichaam (Flexy Body) heeft alle informatie en (potentiёle) bedrading al in zich om deze sprong te nemen en je net zo plastische onderneming (Flexy Business) springt en evolueert mee!

agenda

Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling en die van onze ondernemingen en de wereld om ons heen kunnen ondersteunen. Dit kunnen we door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Met onze geest beïnvloeden we hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in het lichaam en welke verbindingscircuits ons zenuwstelsel vormt, en meer. De pijnappelklier, een klein kliertje en tevens onze antenne midden in het brein, heeft hierin een ontvangende en sturende functie.

Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga en aandachtig wandelen in de natuur) laat vanaf het DNA- en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op ons zakenleven en op onze omgeving. Als je in je kracht, liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen dankzij de spiegelneuronen in hun hersenen. Onze sluimerende talenten worden wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt. Dan kun je je bedrijf zo nodig een andere wending geven. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere, bewuste evolutie. Deze verdere evolutie is individueel en met elkaar. Dit houdt ook in dat we op andere manieren gaan ondernemen.

Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu. Saskia biedt deze mini-workshop aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. http://inspiradiance.nl.

Kom het horen en ervaren tijdens Flexy Friday (gratis) in FlexTiel op vrijdag 16 maart 2018, 14:00-16:00 uur.

Bij voldoende belangstelling zal een reeks van 3 workshopdagen “Sleutels tot verjonging, rust en evolutie” georganiseerd worden in FlexTiel.

De Flexy Fridays vinden plaats op de derde vrijdag van de maand en zijn GRATIS toegankelijk voor alle ondernemers (in spé):

  • in de ochtend samen werken met andere ondernemers in onze FlexVrij ruimte.
  • om 14.00 uur verzorgt een mede-ondernemer een workshop
  • vanaf 16.00 uur komen de (zelf meegenomen) lekkere hapjes en drankjes op tafel. Wij zorgen voor koffie/thee.

> Training KLEI

Het LijfLab geeft dit voorjaar de training KLEI op 10 woensdagavonden bij FlexTiel

Tijd:                      aanvang 19.30 uur &  afsluiting 22.00 uur
Locatie:                FlexTiel, Gasthuislingelaan 33, 4002 AG  Tiel
Kosten:                € 250

KLEI staat voor Kracht, Lichaam, Eigenheid en Inspiratie

agenda

Klei is een oermateriaal, onze basis. Het is de aarde waarop wij leven. Híer moeten we er wat van maken. Deze interactieve training is gericht op jezelf ervaren en voelen. Je ontdekt wat jij nodig hebt in het leven en hoe je dat kunt bereiken. Boetseren, kneden, maar ook aarden, zaaien, groeien. Zo ontstaat er stevigheid en inspiratie in je leven.

Voor meer info over de training kijk HIER