Agenda

Flexy Friday Kerstborrel en kadootje op 21 december – GRATIS!

Tijdens de Flexy Friday ben je als ondernemer welkom om elkaar op ontspannen en geheel vrijblijvende wijze te ontmoeten, om kennis te delen en onverwacht relevante ontmoetingen op te doen.

Om 14.00 uur geeft een ondernemer een GRATIS workshop die in principe voor alle ondernemers geschikt is. Voor 21 december is dit een ‘Denkstorm’ sessie van Elise v.d. Broek (zie verderop).

Elkaar op informele wijze leren kennen, netwerken zonder programma, zoals het leven zelf ook werkt… 😉

Als je iets wilt met de groep wilt delen, vragen, vertellen – rinkel de bel die op tafel staat en je krijgt een paar minuten de onverdeelde  aandacht.

Ontmoeten, verbinden en uitwisselen staan bij ons hoog in het vaandel.

Kerstborrel met kadootje

Om 16.00 uur leggen we de laptops en schrijfblokken weg en komen de (zelf meegenomen, want delen is fijn!) hapjes en drankjes op tafel. Lukt het niet om te komen werken? Ook dan ben je van harte welkom om tussen 16.00 en 18.00 uur aan te schuiven voor een babbel en een borrel. Deze keer wat uitgebreider, want het is bijna Kerst!

Als kleine ondernemer mis je leuke dingen als Kerstuitjes met collega’s, Kerstpakketten, eindejaarsgratificaties en meer.

Wij hebben iets leuks bedacht.

Als je naar de Kerstborrel komt op 21 december, kom dan niet met lege handen.
Breng, behalve iets lekkers om te delen, een prachtig ingepakt presentje mee. Iets dat maximaal € 10 kost en geschikt is voor iedere ondernemer, man of vrouw.

We leggen alle pakjes op tafel en deze worden op originele wijze verdeeld, zodat iedereen met een verrassing en een warm gevoel het Kerstweekend in gaat!

agenda

De Flexy Friday workshop: 

Thoughtstorming®/Denkstormen is een gemakkelijk aan te leren techniek voor het creëren en ontwikkelen van waardevolle ideeën. ­Deelnemers delen hun ervaringen en gezichtspunten in een proces dat ontworpen is om tot nieuwe ideeën te komen, waar de deelnemers zelfstandig niet op gekomen zouden zijn.

We gaan denkstormen over het thema: Compassie en verbinding.

Vragen van de denkstorm:

  • Welke sensaties, emoties verlangens en houdingen hebben mensen van verschillende achtergronden altijd gemeenschappelijk?
  • Wat houdt compassie tegen, wat werkt in het voordeel van compassie?
  • Compassie. Wat is het? Wat veroorzaakt het? Wat heeft het als gevolg?

Je kunt je HIER opgeven, wat fijn is voor de workshop. Voor de borrel: Val binnen wanneer het je uitkomt!

Avatar®, Thoughtstorm® en Star’s Edge International® zijn geregistreerde handelsmerken van Star’s Edge Inc. 1999 Harry Palmer. Alle rechten voorbehouden.

 

Hou de agenda in de gaten, er zijn diverse ondernemers die in 2019 hun workshops bij FlexTiel plannen!