Agenda

Heartz Frequentie Festival op 15-9

Heartz Festival

Stormvloedkering op 19/9 en 26/9

Wat brengt de Stormvloedkering jou?

Voel je je gezond, fysiek en mentaal? Voel je je stevig en sterk, ook als het lastig is? Weet je hoe je goed voor jezelf zorgt? Ben je vitaal én voel je je ontspannen in contact met anderen? Is jouw leven voor jou én anderen van betekenis?

In twee avonden maak je kennis met onze methodiek de Stormvloedkering. Net als de echte stormvloedkering in Zeeland, beschermt hij je als het leven je dreigt te overspoelen en je moeite hebt om het hoofd boven water te houden. Bovendien leer je dit te voorkomen. Het is een eenvoudige graadmeter om te weten hoe het met je gaat.

Met behulp van deze methodiek weet je hoe je zo voor jezelf zorgt, dat je jezelf beschermt en gezond houdt. Op elk moment in je leven! De sluisdeuren van de Stormvloedkering komen overeen met de prachtige wijze waarop mensen  leven in de ‘Blauwe Zones’ over de hele wereld, en zo vitaal en tevreden héél oud worden. Gun jezelf deze bijzondere ervaring bij Het LijfLab!

Aanmelding en info:

Het LijfLab
Berna van der Heide en Marianne Landman
info@hetlijflab.nl 
www.hetlijflab.nl

Locatie:

FlexTiel, Gasthuislingelaan 33, 4002 AG  TIEL

Wanneer:

19-26 september 2018
Inloop 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur
Afsluiting 22.00 uur

Kosten:

€ 80,00 voor twee avonden

agenda


Flexy Friday op 21 september

De Flexy Fridays vinden plaats op elke derde vrijdag van de maand (officiële vrije dagen uitgezonderd). We bieden deze dag geheel GRATIS aan. Je bent vanaf 9.00 uur welkom in onze FlexVrij ruimte om samen met mede-ondernemers te werken in een inspirerende omgeving.

Om 16.00 uur leggen we de laptops en schrijfblokken weg en komen de (zelf meegenomen, want delen is fijn!) hapjes en drankjes op tafel. Lukt het niet om te komen werken? Ook dan ben je van harte welkom om tussen 16.00 en 18.00 uur aan te schuiven voor een babbel en een borrel. Neem gezellig een collega of mede-ondernemer mee!


Training: E-mailnieuwsbrieven maken met MailChimp op 2 oktober

Wil je heel direct én persoonlijk een grote groep mensen bereiken?
Nieuwe klanten of leads binnen halen?
Of meer bezoekers op je website genereren?

Doe dan mee met de training van Dua Communicatie: “E- mailnieuwsbrieven maken met MailChimp” op dinsdag 2 oktober 2018 bij FlexTiel, waar je direct met je nieuwsbrief aan de slag gaat.

Tijdens deze interactieve training maak je uitgebreid kennis met de gratis versie van MailChimp: een softwareprogramma waarmee je zelf eenvoudig e-mailnieuwsbrieven maakt, verstuurt en beheert.

Interesse? Schrijf je hier in.

agenda flextiel