De koffie en thee bij FlexTiel dragen niet alleen het FairTrade keurmerk, maar worden ook gezet met gezond Kangen Water®.Kangen water bij FlexTiel

Het Kangen Water® apparaat filtert chloor, zware metalen en andere onzuiverheden uit het kraanwater en scheidt vervolgens de waterstof en zuurstof via een proces dat bekend staat als elektrolyse.

Kangen Water® bezit een grote hoeveelheid alkalische ionen (calcium, kalium, magnesium, natrium).
Hierdoor kan het de vele zure afvalstoffen in het lichaam neutraliseren en de pH van het bloed optimaal houden. Dit leidt tot een ontzuring van het lichaam en herstel van de gezondheid.  Met dit micro geclusterde water ontvangen de cellen meer zuurstof, waardoor voedingsstoffen beter opgenomen worden en afvalstoffen geëlimineerd.

Het drinken van basisch water (pH waarde 8.5 tot 9.5) heeft een ontzurende,  zuiverende werking (zie hieronder).

Iedereen die bij FlexTiel (flex)werkt heeft toegang tot dit gezonde water.

Mocht je interesse hebben in thuisgebruik: wij hebben BPA-vrije 5 liter waterzakken voor makkelijk vervoer.
We vragen € 2,50 voor 5 liter Kangen water (en eenmalig € 9 voor een herbruikbare waterzak met schroefdopafsluiting en schenktuit).

Interesse? info@flextiel.nl

Het Kangen water apparaat is een z.g. ‘medical device’ en wordt o.a. in ziekenhuizen gebruikt.


De voordelen van het drinken van
Kangen water:

  1. Het basische water brengt een verzuurde lichaamshuishouding in balans. In een basischer milieu zullen veel ziekten geen voedingsbodem vinden.
  2. Door elektrolyse is het water bijzonder rijk aan zuurstof.
  3. Het water werkt zeer anti-oxiderend (repareert celschade) en heeft een anti-aging effect.
  4. Het koolfilter verwijdert schadelijke stoffen als pesticiden, medicijnen, zware metalen, kleur- en smaakstoffen uit het water.
  5. Het ontslakt je darmen en geeft ziek darmweefsel de kans om te herstellen. Helpt tevens bij afvallen.
  6. Het water is beter opneembaar voor je lichaam door microclustering. Hierdoor kan Kangen water het lichaam veel beter hydrateren.

Gevolg: meer energie, betere bloeddoorstroming, verbeterde slaap, verbeterd immuunsysteem, sneller herstel (ook na sport), gezondere darmen en huid, etc. etc. etc.