Flexy Friday

Op elke derde vrijdag van de maand: Flexy Friday bij FlexTiel! (m.u.v. de zomerstop t/m augustus).

Tijdens de Flexy Friday ben je als ondernemer welkom om elkaar op ontspannen en geheel vrijblijvende wijze te ontmoeten, om kennis te delen en onverwacht relevante ontmoetingen op te doen.

De Flexy Fridays vinden plaats op elke derde vrijdag van de maand (officiële vrije dagen uitgezonderd). Deze middag bij FlexTiel begint om 14.00 uur met een workshop die voor elke ondernemer geschikt is. De interactieve workshops worden gegeven door mede-ondernemers die graag hun expertise, kennis en ervaring met jou willen delen. Dit doen zij op laagdrempelige wijze zonder vakjargon, zodat de workshop voor iederéén geschikt is.

Flexy Friday
Om 16.00 uur leggen we de laptops en schrijfblokken weg en komen de (zelf meegenomen, delen is fijn!) hapjes en drankjes op tafel. Lukt het niet om naar de workshop te komen? Ook dan ben je van harte welkom om tussen 16.00 en 18.00 uur aan te schuiven voor een babbel en een borrel.

Ontmoeten, verbinden en uitwisselen staan bij ons hoog in het vaandel.

Let op: wegens andere activiteiten gaat de Flexy Friday in zowel april als mei niet door.

DEELNAME IS GEHEEL GRATIS!

Voor elke Flexy Friday maken we een evenement aan op onze FlexTiel Facebook pagina, waar je je kunt aanmelden. Een korte omschrijving vind je tevens in onze agenda.

Geef dit vooral door aan je netwerk. Let’s flex together!